fbpx

I Am Jesus Christ toont nieuwe gameplay vol mirakels

I am Jesus Christ

We wisten al dat de Poolse ontwikkelaar SimulaM aan I Am Jesus Christ werkt, een simulatiegame waarin je de zoon van God speelt. De godvrezende makers hebben nu ook nieuwe gameplay gedeeld waarin Jezus allerlei mirakels verricht.

In verschillende devlogs tonen ze de game in actie. In de video hieronder zie je vanaf 3m40 hoe je als Jezus mensen kan genezen. Dat gebeurt via een opmerkelijke mini-game waarin je als Heilige Geest in het lichaam van de zieke binnendringt en virussen moet doen ontploffen.


In de tweede devlog zie je dan weer hoe je als Jezus kruiken water in wijn kan veranderen. Staat ook nog op het menu: vissen klonen, op water lopen en satan verslaan. Klinkt allemaal een stuk heftiger dan het eruitziet.

De studio vraagt om geen rekening te houden met de rampzalige framerate, want die zou in de uiteindelijke game veel beter zijn. I Am Jesus Christ wordt ontwikkeld met de Unreal Engine 5, dus het eindresultaat kan er indrukwekkend uitzien. Op voorwaarde dat het design van de personages stevig gestroomlijnd wordt, uiteraard.

I Am Jesus Christ staat gepland voor release dit jaar en komt voorlopig enkel naar pc.

 

Een reactie achterlaten