fbpx

Hyrule Warriors: Age of Calamity toont nieuwe trailer

Terwijl Nintendo stevig blijft sleutelen aan de sequel voor Breath of the Wild, maakt uitgever Koei Tecmo zich intussen op voor de release van Hyrule Warriors: Age of Calamity. Die game is een prequel spin-off voor de originele Breath of the Wild en vertelt de gebeurtenissen die zich 100 jaar voor de game afspeelden.

En hoewel de trailer hierboven niet veel prijsgeeft, zet-ie wel een paar bondgenoten van Zelda en Link in de kijker. Zo geeft de game bijvoorbeeld meer achtergrondverhaal bij Zelda, de vier Kampioenen, de Koning van Hyrule en andere personages terwijl ze hun land proberen te redden van Calamity.


Zoals het een goede Warriors game betaamt, zal je tussen cutscenes hordes vijanden afslachten met Link en zijn bondgenoten. En uiteraard hoort daar de nodige crafting bij van wapens en uitrustingen, maar ook het oplossen van puzzels, de mysteries van de Sheikah Slate en nog veel meer.

In co-op kan je zelfs samen spelen met een vriend. Gezien de verhaalmaterie is dit sowieso een must-play voor Zelda-fans.

Hyrule Warriors: Age of Calamity verschijnt op 20 november voor Nintendo Switch.

Een reactie achterlaten