fbpx

Horrorgame Scorn is slechts 6 tot 8 uur lang

Scorn 1

Developer Ebb Software heeft de speelduur van zijn aanstormende horrorgame Scorn bekendgemaakt. Met de vlezige horrortrip geïnspireerd door de werken van H.R. Giger en Lovecraft, ben je zo’n 6 tot 8 uur zoet. En da’s minder lang dan we verwacht hadden.

De speelduur van de titel werd onthuld tijdens een AMA op Reddit, waarbij de ontwikkelaars verduidelijkten dat de game langer kan duren, ‘afhankelijk van je speelstijl’. Maar wanneer developers zelf 6 tot 8 uur meegeven, mag je rekenen dat een normale playthrough niet veel langer dan 6 uur zal duren.


Of het echt een huiveringwekkende horrorgame wordt? Dat valt nog te zien. Zo staan immers niet monsterlijke gedrochten, maar wel puzzels centraal in de gameplay van Scorn. In ieder geval zal de helse wereld intrigerend genoeg zijn om tal van spelers naar dit bizarre universum te lokken. Dat bewees de meest recente gameplay.

Scorn wordt dus niet langer dan de gemiddelde campaign van Call of Duty. Natuurlijk is de intensiteit van de horrorervaring belangrijker dan de speelduur. En schijnbaar zou de titel behoorlijk gruwelijke taferelen bevatten.

De game verschijnt op 21 oktober voor Xbox Series X en pc. Net op tijd voor Halloween dus. Scorn is vanaf launch meteen beschikbaar op Xbox Game Pass. Ga jij ‘m spelen?

Een reactie achterlaten