fbpx

Horrorgame Fort Solis zakt af naar de rode planeet

Mars was altijd al een bron voor inspiratie voor menig buitenaards horror-verhaal. En voor de nieuwe game Fort Solis is dat niet anders. De game staat gepland voor launch op pc via Steam.

Fortr Solis is een third-person thriller aan de andere kant van Mars, waarin Engineer Jack Leary een alarmsignaal van de rode planeet beantwoordt. Wanneer hij aankomt bij Fort Solis, raakt hij al snel in paniek als hij merkt dat er geen levende ziel meer te bespeuren is in de basis. Hoe meer Jack onderzoekt, des te meer begint het mysterie van Fort Solis zich langzaam te ontrafelen.


Eerlijk gezegd doet het ons een beetje denken aan de Netflix serie The Silent Sea. Al kunnen we voorlopig enkel raden naar het verdere verloop van Fort Solis. Cool is dat de game verschillende eindes heeft, wat uiteraard de herspeelbaarheid ten goede komt.

O ja, voor we het vergeten: stemacteurs Troy Baker (Joel in The Last of Us) en Roger Clark (Arthur Morgan uit Red Dead Redemption 2). Dat de dialogen ook van uitstekend niveau zijn, daar hoef je dus niet aan te twijfelen.

Een releasedatum is nog niet bekend.

Een reactie achterlaten