fbpx

Horrorgame Chernobylite vraagt hulp via Kickstarter

Wie herinnert zich nog de teaser voor Chernobylite, die mysterieuze horrorgame in de radioactieve jungle van Tsjernobyl? Ontwikkelaar The Farm 51, bekend van Get Even, heeft nu de eerste gameplayteaser online gezet en kondigt een Kickstartercampagne aan. De Poolse studio wil budget verzamelen om de ontwikkelingskosten te dragen.

De game speelt zich af in de Oekraïense stad Tsjernobyl na de kernramp. Jij moet zien te overleven terwijl er zich allerlei bizarre, paranormale situaties voordoen. The Farm 51 kiest voor een niet-lineaire aanpak, gemixt met een cool crafting systeem en gruwelijke vijanden.


De ontwikkelaar geeft toe dat-ie de enorme positieve respons op de eerste teasertrailer niet verwacht had. Waardoor The Farm 51 snel besefte dat ze het concept flink moesten uitbreiden. Om die reden heeft de studio de Kickstartercampagne opgestart. Zo kunnen ze nog verschillende trips maken naar de spookstad en extra developers inzetten voor de ontwikkeling van de game.

Een ontwikkelaar die zijn spelers tevreden wil stellen, dus. Dat zien wij graag. Wie het team achter Tsjernobylite wil steunen, kan voorlopig terecht op de officiële website van de game. Een releasedatum is er nog niet.

Een reactie achterlaten