fbpx

Horrorgame Chernobylite heeft eindelijk releasedatum beet

Ontwikkelaar The Farm 51 heeft bekendgemaakt dat Chernobylite, na een aanzienlijke periode van early access op pc, deze zomer eindelijk verschijnt. De scifi horrorshooter komt in juli naar zowel pc als PS4 en Xbox One, al is er helaas nog exacte datum.

Om de game zo goed mogelijk klaar te stomen voor de release, heeft The Farm 51 een gigantische patch gelost op pc. Die herschrijft zowat de volledige verhaallijn om het mysterie te optimaliseren. Daarnaast is de nieuwe soundtrack toegevoegd en mogen spelers aan de slag met het eerste deel van de endgame.


Indien je nog nooit van de game gehoord hebt, helpen we je even: Chernobylite is een survival-horrorgame die zich 30 jaar na de kernramp van Tsjernobyl afspeelt. Na al die jaren duikt Chernobylite op, een nieuwe chemisch substantie die paranormale verschijnselen met zich meebrengt.

Jij speelt Igor, een fysicus die dertig jaar geleden werkte in de kerncentrale van Tsjernobyl. Niet alleen moet je de nieuwe verschijnselen onderzoeken, je bent ook zoek naar je vrouw Tatiana. Tijdens de ramp verdween ze spoorloos en je bent ervan overtuigd dat ze nog in leven is. Sterker, je denkt dat de kernramp niet gewoon een ongeluk was…

Wat daarvan het resultaat is? Dat zie je in bovenstaande trailer. Wat denken jullie ervan?

Een reactie achterlaten