fbpx

Horizon: Zero Dawn nu gratis te downloaden op PlayStation Store

Om gamers bezig te houden tijdens de lockdown, gaf Sony al een hoop gratis games weg via zijn Play at Home initiatief. Zo mochten we al aan de slag met Ratchet & Clank en deze 10 games. Vanaf vandaag komt daar nog een klepper bij, namelijk Horizon: Zero Dawn. Tot 15 mei kan je de Complete Edition van de scifi openwereldgame downloaden.

Sony had in maart al bekendgemaakt dat de best fantastische game van de Nederlandse ontwikkelaar Guerrilla Studios tijdelijk gratis zou aangeboden worden. Een precieze datum gaf de uitgever nog niet mee. Op de PlayStation Blog gaf Sony in een update de downloaddata door: Horizon: Zero Dawn – Complete Edition is vanaf 20 april (05u00 ’s ochtends) tot 15 mei (05u00 ’s ochtends) gratis verkrijgbaar via de PlayStation Store.


In de game mag je het als de roodharige Amazone Aloy opnemen tegen woeste robodino’s en de geheimen van een post-apocalyptische wereld blootleggen. Zeker checken dus, want deze game is een ware PlayStation topper. Als je ons niet gelooft, check dan Kojima in de accolades trailer hieronder.

Een reactie achterlaten