fbpx

Hitman krijgt morgen zijn eerste Elusive Target

Virtuele huurmoordenaars allerhande opgelet: morgen komt de eerste Elusive Target in Hitman voorbij. Dit zal gebeuren ‘op een bepaald ogenblik’ tijdens ‘Europese uren’.

Elusive Targets zijn doelwitten die maar tijdelijk beschikbaar zijn en waarbij je maar één kans krijgt je target te elimineren. Deze doelwitten krijgen een volledig uitgewerkte verhaallijn:


Elke Elusive Target is een uniek gemaakt karakter met elk zijn eigen achtergrondverhaal en elk met hun eigen reden om op die bepaalde locatie te zijn. We noemen ze Elusive Targets omdat zij toegevoegd worden aan een bestaande locatie voor een beperkte (real time) tijd en je zal maar één kans hebben om deze uit de weg te ruimen. De manier waarop je je doelwit elimineert is dan ook de enige manier dat deze wordt geëlimineerd. Er zijn geen herkansingen. Eens de Elusive Target de locatie verlaat is hij voorgoed verdwenen.

Om de druk nog verder op te voeren zal het onmogelijk zijn deze doelwitten op te sporen via Instinct Mode, zullen ze niet verschijnen op de minimap en zal je niet kunnen saven tijdens deze missies.

Eens je zo een Elusive Target te grazen hebt gekregen zal je beloond worden met een speciaal kostuum. Ruim je zo vijf targets op dan zal je het typische pak uit Hitman: Absolution bemachtigen, wanneer je er tien omlegd krijg het kostuum uit Blood Money. Later zal je beide deze suits kunnen bekomen mét handschoenen.

Verder liet IO Interactive weten dat zij enkele nieuwe Escalation contracten zullen uitbrengen. De Kotti Paradigm zal zich afspelen in Parijs en zal je verplichten je doelwit te mollen met een bijl en de Scarletti Covenant vindt plaats in Sapienza en dwingt de speler zijn target te laten omkomen bij een explosie terwijl Agent 47 gekleed gaat in een priestergewaad.

REACTIES (1)

  1. fgras

    Ik durf te wedden dat deze kostuums ook in de retail versie van de game zitten.

Een reactie achterlaten