fbpx

Hitman 3 krijgt uitbreiding in maar liefst 7 delen

Hitman 3 krijgt een uit de kluiten gewassen expansie genaamd Seven Deadly Sins. De uitbreiding bestaat uit maar liefst zeven delen die telkens gebaseerd zijn op een hoofdzonde. Het eerste hoofdstuk Greed, ofwel Hebzucht, verschijnt op 30 maart.

Greed brengt je terug naar Dubai waar je doelwitten mag omleggen voor zoveel mogelijk goud. Het concept doet zijn naam eer aan, toch? Ook introduceert het hoofdstuk een nieuw Escalation Contract met de naam The Greed Enumeration. Tijdens dat contract kan je bepaalde voorwerpen tussen de drie stages van de missie overzetten.


Natuurlijk zou de expansie niet Greed heten, mochten er geen coole accessoires voor Agent 47 zijn. Tijdens het hoofdstuk kan je dan ook het indrukwekkende Rapacious Suit vrijspelen, alsook de items ‘Greedy Little Coin’ en ‘The Devil’s Cane’. Om je doelwitten een helse dood te bezorgen uiteraard.

Wie nog niet zeker is of-ie alle hoofdstukken in huis wil halen, kan ze allemaal apart kopen voor €4,99. Als je meteen de volledig season pass wil, kan je die aanschaffen voor €29,99.

Naast The Seven Deadly Sins krijgt Hitman 3 ook nog een heleboel gratis updates in de vorm van een Season of Sins. Verwacht nieuwe Elusive Targets, Escalation Contracts, Featured Contracts en nog veel meer. Ook zullen er verse Seasonal Events zijn, al zullen die slechts voor een beperkte tijd speelbaar zijn.

Check alvast de trailer voor Greed hierboven.

Een reactie achterlaten