fbpx

Hitman 2 heeft competitieve Ghost Mode voor 2 spelers

Ghost Mode

Hitman 2 krijgt een 1v1 online competitieve modus. Klopt, ook wij vonden het op ’t eerste gezicht bizar, maar Ghost Mode brengt een nieuwe vorm van uitdaging naar de creatieve killer-missies.

Maar hoe gaat het allemaal in zijn werk? De Ghost Mode zet twee spelers tegenover elkaar, allebei als Agent 47. Doel is om als eerste vijf tergets om te leggen, die je zowel sneller als cleaner dan je tegenstander moet vermoorden om het potje te winnen. Natuurlijk heb je nog steeds toegang tot allerlei wapens, vermommingen en de nieuwe Ghost Crate Supply drops, waarmee je extra uitrusting kan opvragen.


De twist is dat beide spelers zich wel in dezelfde omgeving, maar niet in dezelfde dimensie bevinden. Spelers moeten dus altijd op zoek naar hetzelfde doelwit, maar hebben geen invloed op de acties van de ander. Enige wat je ziet, is een geest-projectie van je tegenstander om te zien hoe hij het ervan af brengt. Aan jou om te bewijzen dat je de meest efficiënte killer bent.

Klinkt enorm cool en het zal allicht een tijdje duren voor je een playthrough geperfectioneerd hebt. Hitman 2 verschijnt op 13 november.

Een reactie achterlaten