fbpx

Het wordt een belangrijke E3 voor Nintendo

Reggie Fils-Aime, de president van Nintendo Amerika, heeft laten vallen dat E3 2017 een heel belangrijk evenement wordt voor de uitgever. De man maakte het nieuws bekend tijdens een interview met Fox News en liet zelfs al doorschemeren dat er heel wat op de planning staat voor zowel de Nintendo Switch, als voor de 3DS:

“E3 is altijd heel belangrijk voor Nintendo. Ook dit jaar zullen we een variatie aan games laten zien. Natuurlijk kan ik je niet vertellen wat, maar omdat er dit jaar ook gewone consumenten op de beursvloer rondlopen, wordt E3 voor ons een uitstekende kans om niet alleen content voor de Switch, maar ook voor de Nintendo 3DS te demonstreren.”


Het gerucht dat Nintendo zijn eigen 3DS naar de achtergrond wil duwen, is bij dezen dan ook weer volledig ontkracht. Wat zijn de verwachtingen voor de Switch? Fire Emblem? Xenoblade Chronicles 2? Super Mario Odyssey? En voor de 3DS? Ook een nieuwe Fire Emblem? Misschien eindelijk wel een nieuwe Golden Sun? Laat het speculeren maar beginnen!

Een reactie achterlaten