fbpx

Het eerste seizoen van Apex Legends begint officieel vandaag

UPDATE: De nieuwe Legend Octane kan je vanaf vanavond in de in-game store aanschaffen voor 12.000 Legend Tokens of 750 Apex Coins.

Jawel, de populairste battle royale-game van het moment krijgt een Battle Pas. Vandaag om 18:00 geven EA en Respawn Entertainment het startschot van het eerste seizoen van Apex Legends. Dat seizoen krijgt de naam Wild Frontier en de Battle Pass ervoor kost zo’n 950 Apex Coins. Omgerekend zo’n 10 euro.


 

Wie de Battle Pass koopt, kan een bulk aan nieuwe items vrijspelen. Er is ook een duurdere Battle Pass bundel die zo’n 2800 Apex Coins kost en je nog eens 25 vrij te spelen niveaus voor het Wild Frontier-seizoen daarbovenop geeft.

Het eerste seizoen introduceert ook een nieuwe Legend: Octane is een adrenalinejunk die recht uit Borderlands lijkt weggelopen. Zijn ability? Hij kan launch pads op de grond gooien waarmee alle andere spelers een acrobatisch gat in de lucht kunnen springen. Hoe je Octane kan unlocken, is nog niet bekend. Misschien geeft EA ter ere van het eerste seizoen Octane gewoon gratis aan iedereen?

Ongetwijfeld zullen er nog veel nieuwigheden zijn, die we pas vanaf vanavond zullen ontdekken. Van zodra we meer weten, kom je het hier te weten.

Een reactie achterlaten