fbpx

Het nieuwe seizoen van Fortnite stuurt je naar de ruimte

Het tweede seizoen van Fortnite: Battle Royale loopt stilaan op zijn einde. Wat het nieuwe seizoen brengt? Hou je schrap, want Epic heeft net het thema van het derde seizoen onthuld: het gevecht verplaatst zich naar de ruimte.

Veel details geeft Epic Games echter nog niet vrij. Wel dat het derde seizoen een hele resem nieuwe items met zich meebrengt die geïnspireerd zijn op ruimtereizen. Iedere speler die de Battle Pass aanschaft, krijgt onmiddellijk bij aankoop een aantal goodies. De Mission Specialist Outfit staat al vast: een ruimtepak dat je volledig in de sfeer van het nieuwe thema brengt.


Wanneer het derde seizoen precies start, is nog niet bekend. Weten we wel: het tweede seizoen loopt af op 21 februari, dus lang zullen we niet moeten wachten. Vanaf de start van het derde seizoen kan je de Battle Pass kopen via de in-game store. Weet wel dat dit enkel met V-Bucks kan!

De Battle Pass geeft jou toegang tot 100 tiers, dat zijn er dertig meer dan het vorige seizoen. Volgens Epic Games moet je tussen de 75 en 150 uren spelen om alles vrij te spelen. Geen zin om zoveel te spelen? Dan kan je voor 150 V-Bucks upgraden naar de volgende tier. Als je alles wilt zonder te veel moeite, moet je dus 150 euro neertellen. 

Het derde seizoen voegt ook wekelijkse uitdagingen toe waarmee spelers aangemoedigd worden om op een andere manier te spelen in ruil voor extra ervaringspunten.

Een reactie achterlaten