fbpx

Hasbro lanceert Nerf blasters van Halo

Zin om die veldslagen van Halo te herspelen buiten je woonkamer? Dan hebben wij goed nieuws, want speelgoedfabrikant Hasbro lanceert een nieuwe collectie van Nerf blasters die geïnspireerd is op het arsenaal van de Xbox-serie. Perfect voor een potje knallen tijdens de middagpauze op kantoor!

Momenteel bestaat de productlijn uit slechts drie guns, al moeten we toegeven dat Hasbro een uitstekende keuze gemaakt.


De Halo MA40 Blaster is geïnspireerd op de iconische assault rifle van Master Chief. De blaster heeft een clip met 10 darts en werkt op 4 C-batterijen. Bovendien zit er ook een code in de doos om het kleurenpalet van de blaster in Halo Infinite te ontgrendelen.

Adsense - In Article After ParaGraph 2

Tweede gun is de SPNKR blaster, die geïnspireerd is op de dubbelloops raketwerper met dezelfde naam in de games. Het wapen ziet iets minder intimiderend uit, al behoort het natuurlijk ook maar tot de Microshot line van Nerf Blasters. Deze gun komt met twee darts en schiet een projectiel per schot.

Last, but not least is er nog de Needler – uit de Microshot line – die uiteraard geen introductie nodig heeft. En hoewel de darts niet ontploffen eenmaal ze een doel getroffen hebben, ziet deze blaster er best cool uit.

De MA40 gaat over de toonbank voor 50 dollar, de SPNKR en de Needler, die behoren tot de Microshot line, zijn de jouwe voor 10 dollar. Bij ons belanden ze allicht in de rekken aan een gelijkaardige prijs. Verkrijgbaar vanaf 1 oktober.

Laat een reactie achter