fbpx

Halo Infinite wordt launchgame voor nieuwe Xbox

De eerste launch game voor Microsofts next-gen console is een feit. Halo Infinite wordt een cross-gen game, die voor de next-gen Xbox console verschijnt, alsook voor Xbox One en pc. Het wordt nog even wachten: de nieuwe Xbox-console én Halo Infinite verschijnen pas eind 2020.

De game is een direct vervolg op Halo 5: Guardians. Al voelt-ie toch ook een beetje als een reboot. Vooral visueel is dat zeer duidelijk. Master Chief draagt namelijk zijn zware pantser uit de laatste games niet meer. Ontwikkelaar 343 Industries heeft daarentegen gekozen voor de lichtere versie, bekend van Halo 2 en 3.


De bovenstaande trailer biedt alvast een coole, maar krachtige inleiding voor de game. We zien Master Chief, die opnieuw afzakt naar een Halo. Ook de stem van Cortana weerklinkt op de achtergrond. Zien we onze trouwe A.I. ooit nog terug? En belangrijker: krijgen we het opnieuw aan de stok met de Flood?

Hoe zit het dan met de release? We lieten al vallen dat Halo Infinite een launch game is voor Project Scarlett. De nieuwe Xbox console verschijnt eind 2020, dus ook Halo Infinite mogen we in dat tijdsruim verwachten.

REACTIES (1)

  1. Ebert

    Komt het ook voor ps of niet?

Een reactie achterlaten