fbpx

Guerrilla Games werkt aan uitbreiding voor Horizon

Hermen Hulst, de managing director van Guerrilla Games heeft bekendgemaakt dat zijn studio momenteel sleutelt aan een uitbreiding voor Horizon: Zero Dawn. En misschien zelfs ook aan de sequel.

Toen Sony bekendmaakte dat er sinds launch al 2,6 miljoen exemplaren over de toonbank gingen, kon een korte reactie van de makers niet uitblijven. Hulst reageerde trots op de prestatie van zijn team, maar liet meteen ook een bommetje vallen:


“We zijn zeer tevreden dat Horizon door zowel pers als gamers positief onthaald werd. Een dergelijke game ontwikkelen is een heel karwei, waar we enorm veel liefde in gestopt hebben. (…) Maar dit is slechts het begin van Aloy’s verhaal en de exploratie van de wereld van Horizon. Momenteel werkt Guerrilla al hard aan een uitbreiding voor de main story.”

BAM! Als dat niet inslaat als vijf kilogram TNT, dan weten wij het ook niet meer. De man windt er zelfs geen doekjes om. Bij ons begint het nu alweer te kriebelen. Hoe sneller die uitbreiding in de rekken ligt, hoe liever.

Een reactie achterlaten