fbpx

Gruwelijke horrorgame Scorn komt in oktober 2022

De langverwachte en behoorlijke vlezige horrorgame Scorn blijft – letterlijk en figuurlijk – in duisternis gehuld. Al weten we nu toch wanneer we de first-person gruweltrip mogen verwachten. De game komt in oktober 2022. Dat onthulde ontwikkelaar Ebb Software via een nieuwe trailer.

Buiten de releasedatum krijgen we helaas niet veel te zien. Zo krijgen we een van de creepy locaties uit de game te zien, waarna het scherm vervaagt en de release getoond wordt. Wie zat te wachten om de lugubere titel verder te verkennen, moet dus nog even wachten.


De game werd in 2014 aangekondigd en al ettelijke keren uitgesteld. Dat de game nu ook naar 2022 schuift, daar heeft de ceo Ljubomi Peklar een uitleg voor. Volgens Peklar moet elk moment in de game een emotionele response uitlokken en daar is tijd voor nodig. Hij hoopt wel dat Scorn na het spelen in je geheugen gegrift zal staan.

Zoals je weet, is de game nog een groot mysterie. Scorn is geïnspireerd door de werken van H.R. Giger en dropte een indrukwekkende trailer, maar wat de werkelijke gameplay precies wordt, is niet bekend.

Een reactie achterlaten