fbpx

Greedfall krijgt vette launch trailer

Vanaf vandaag ligt Greedfall in de schappen. De actie-RPG belooft een clash tussen de moderne en de oude wereld, overgoten met een paar fantastische elementen. Een coole insteek, want zowel de visuele stijl als het verhaal ogen zeer degelijk.

In Greedfall ga jij al ontdekkingsreiziger op zoek naar het magische eiland Teer Fradee. De wereld is namelijk getroffen door een dodelijke plaag en het gerucht gaat dat de eeuwenoude magie van het eiland de ziekte kan stoppen. Al ziet de inheemse bevolking jouw bende kolonisten niet graag komen en zal er dus alles aan doen om de spirituele kracht uit jouw handen te houden.


Kies jij ervoor om de beschermers van de magie plat te walsen en de kracht voor jezelf te veroveren? Of vind jij dat de magie behouden moet blijven en keer je je tegen je mede-ontdekkingsreizigers? Het belooft ongetwijfeld een episch avontuur te worden, op voorwaarde dat de gameplay geen roet in het eten gooit.

Ook de vorige games van ontwikkelaar Spiders, The Technomancer en Bound By Flame, werden ondersteund door een zeer cool concept, al ging er op gameplayvlak vanalles de mist in. Hopelijk heeft Spiders voor Greedfall wel de juiste balans gevonden, want het zou zonde zijn als zo’n beloftevolle titel door een paar slechte gameplaymechanismen de das omgedaan wordt.

Een reactie achterlaten