fbpx

Greedfall 2 verschijnt deze zomer in early access

greedfall 2.jpg

Ontwikkelaar Spiders en uitgever Nacon hebben bekendgemaakt dat GreedFall II: The Dying World deze zomer in early access verschijnt op Steam. Eenmaal de early access periode afgelopen is, komt de titel ook naar PS5 en Xbox Series. Een specifieke datum bekend.

Het verhaal speelt zich drie jaar voor de eerste game af. In tegenstelling tot de voorganger, waarin je in de huid kroop van kolonist De Sardet, krijg je nu de controle over een bewoner van het mysterieuze eiland Teer Fradee.


Je personage wordt gevangen genomen en getransporteerd naar het continent van Gacane. Dat land is verscheurd door oorlog en de Malichor plaag. Aan jou dus om je een weg te vinden tussen verschillende vijandige groepen en je vrijheid terug te winnen.

Zoals in de eerste game, sluit je vriendschappen met een waaier aan personages. Ook kan je situaties benaderen op verschillende wijzes. Al heeft natuurlijk elke keuze gevolgen.

Hoe het continent zal evolueren met jouw aanwezigheid? Dat zullen we zien in de uiteindelijk game. Bereid je alvast voor op een cool avontuur vol prachtige landschappen, vetcombat en toffe personages.

Check de onthullingstrailer hieronder:

Een reactie achterlaten