fbpx

Gollum is de ster van nieuwe Lord of the Rings game

We hebben al honderden orks mogen uitbenen in verscheidene Lords of the Rings-games, maar de nieuwste telg gooit het over een andere boeg. Daedalic Entertainment heeft namelijk Lord of the Rings: Gollum aangekondigd. Het spel vertelt het verhaal van het creepy kereltje, nadat-ie The One Ring vindt.

Wie de films gezien heeft, weet dat Gollum zijn leven begint als de vrolijke hobbit Smeagol. Wanneer hij de ring vindt, oefent het magische voorwerp meteen zijn krachten uit op de jongeman, waardoor-ie langzaam maar zeker in Gollum verandert. Hoewel we dankzij The Lord of the Rings-trilogie weten hoe Gollum aan zijn einde komt, is er weinig bekend over zijn leven met The One Ring. En daar wil Daedalic Entertainment verandering in brengen.


De studio belooft een action-adventure, die meer diepgang geeft aan het opvallende personage. Als je het ons vraagt past een stealt-game net iets beter bij de stakker, maar goed. Misschien wordt het verhaal van Gollum wel verteld door een aantal nieuwe helden.

Het is nog een hele tijd wachten op de game, want Lord of the Rings: Gollum verschijnt pas in 2021. Allicht duurt het dan ook nog een tijdje voor we de eerste gameplay zullen zien. Wat we wel kunnen meegeven, is dat er eveneens plannen zijn voor toekomstige releases. Sequels op dit Gollum-verhaal of compleet nieuwe Lord of the Rings titels? Daar hebben we het raden naar.

Gollum

Een reactie achterlaten