fbpx

Ghost Recon Wildlands krijgt drie nieuwe klassen

Tom Clancy’s Ghost recon Wildlands krijgt een forse gratis update met de naam New Assignment. In deze update wordt de Ghost War-ervaring uitgebreid met drie nieuwe klassen, hierdoor komt het totaal op achttien te liggen. De update is vanaf 14 maart te downloaden.

De nieuwe klassen kan je gebruiken in alle PvP-modi. Dit kan je verwachten van de drie nieuwe units:


  • The Trapper: een ervaren schutter, uitgerust met een semi-automatische sniper waarmee hij vijanden kan markeren. Vanop afstand kan hij vallen met KO-gas plaatsen om zijn prooien uit te schakelen.
  • The Guerrilla: deze klasse focust zich op de ondersteuning van je team. Uitgerust met een drone die rookgranaten schiet, zit zijn specialisatie in diverse afleidingstechnieken.
  • The Stalker: een sluipschutter die geruisloos zijn vijanden een kopje kleiner maakt dankzij enkele speciale vaardigheden.

New Assignment voegt twee nieuwe mappen toen, Refinery en Cliffside. Beiden zijn exclusief beschikbaar in de Extraction-modus. Verder zorgt de update voor een reeks aanpassingen aan de PvP- en PvE-modi. Zo kan je binnenkort op de volgende map stemmen.

De update is gratis voor alle spelers, maar Season Pass- en Ghost War Pass-gebruikers genieten zeven dagen van exclusieve early access tot de drie nieuwe klassen. Alle andere spelers kunnen met prestige credits de andere personages vrijspelen.

Een reactie achterlaten