fbpx

Gerucht: volgende Call of Duty wordt Black Ops 4

Het ziet ernaar uit ontwikkelaar Treyarch een nieuwe Call of Duty: Black Ops aan het ontwikkelen is. Volgens gamejournalist Marcus Sellars wordt Black Ops 4 de nieuwste titel in de reeks en zou het terugkeren naar boots-on-the-ground gameplay, maar dan in een moderne setting.

Sellars schrijft vooral voor Nintendo-gerelateerde nieuwsmedia en dropte het gerucht op Twitter. Over de gameplay van Black Ops 4 weet-ie niets meer te zeggen, maar hij liet wel weten dat de game naast Xbox One, PS4 en pc, ook naar de Nintendo Switch zou komen. Inclusief alle uitbreidingen en ondersteuning voor de HD Rumble en motion controls. De Switch-versie zou zelfs in ontwikkeling zijn bij een studio die al eerder gewerkt heeft met Call of Duty games. Raven Software is dus een mogelijke optie.


Boots-on-the-ground klinkt in ieder geval niet slecht. Al zijn wij wel benieuwd hoe de game geïntegreerd wordt in de Black Ops-tijdlijn. Zowel Black Ops 2 als Black Op 3 spelen zich in de toekomst af. Zouden we opnieuw op avontuur mogen met Alex Mason en Frank Woods? Uiteraard is dit puur speculatie. Zolang het gerucht niet bevestigd wordt door Activision zelf, mag je het met een kilootje zout nemen.

Wat zouden jullie vinden van een Black Ops 4 in een moderne setting? Yay or Nay?

Een reactie achterlaten