fbpx

Gerucht: Assassin’s Creed Adder komt in 2020

Assassin's Creed Adder

Hoewel nog niet alle uitbreidingen van Assassin’s Creed Odyssey in de digitale rekken liggen, werkt Ubisoft al aan het volgende deel. Althans als we de fora van Reddit en ResetEra mogen geloven. Eén user zou insider information hebben bemachtigd: de nieuwe Assassin’s Creed heet Assassin’s Creed Adder, speelt zich af in het klassieke Italië en zou gepland zijn voor 2020.

Assassin’s Creed Adder zou een direct vervolg zijn op Origins. In de game kan je het volledige Italiaanse schiereiland doorkruisen ten tijde van de machtige Romeinen. Hoofdpersonage van de game is Aya of – spoiler – Amunet, die de orde der Assassins opbouwt vanuit Rome. Ook Bayek maakt een comeback als support character. Hij zou ook speelbaar zijn tijdens een handvol missies.


In dat opzicht is de naam Adder vrij logisch, want Amunet wordt in Assassin’s Creed 2 voorgesteld als een vrouwelijke Assassin, die Cleopatra vermoordde met een slang. Al gokken wij dat het gaat om een projectnaam. Cool is dat ook het Brotherhood-systeem een herintrede zou doen, waarmee je dus collega-assassins kan oproepen of erop uitsturen.

Momenteel zou Assassin Creed Adder in ontwikkeling zijn bij Ubisoft Quebec en Ubisoft Montreal. Dezelfde studio’s dus als Origins en Odyssey. De game zou volgens de info niet voor 2020 in de rekken liggen. En gezien het uitgebreide DLC-plan van Odyssey, lijkt dat aannemelijk.

Wat ResetEra wel nog wist op te graven, is deze off-screen afbeelding van de titel of projectnaam van de game. Het nieuws blijft natuurlijk gebaseerd op geruchten, dus neem het vooral met een korreltje zout.

Assassin's Creed Adder

Een reactie achterlaten