fbpx

Gerucht: ontwikkelaar The Division werkt aan Battle Royale-game

Verschillende bronnen melden aan de website Gamereactor dat Ubisoft Massive werkt aan een spel dat lijkt op PlayerUnknown’s Battlegrounds. Dit zou het derde grote project zijn waaraan de Zweedse studio timmert. Eerder bevestigde Ubisoft dat The Division 2 en Avatar 2 in ontwikkeling zijn bij dezelfde ontwikkelaar.

Volgens de verschillende bronnen gaf Ubisoft in januari de opdracht aan Massive om onderzoek te doen naar een eigen Battle Royale-game. De studio rapporteerde terug met de boodschap dat ze te vinden zijn voor het idee en de ontwikkeling van zo’n game vrij snel kan gaan.


Interessant om te weten is dat de uitbreiding Survival het concept al gedeeltelijk integreerde in The Division. Sterker nog: Ubisoft Massive peilde een jaar geleden naar de interesse in een Battle Royale-mode voor Survival.

Het kan zijn dat de studio een nieuwe game uitwerkt met een grafische stijl die veel weg heeft van The Division. Een andere, meer plausibele, optie is dat het speltype geïntegreerd wordt in The Division 2. Zoals steeds met geruchten: neem dit met een korrel zout tot er een officiële onthulling komt.

Een reactie achterlaten