fbpx

Gerucht: Netflix werkt aan tv-serie van The Elder Scrolls

elder scrolls netflix tv show 1050x450 1

Het zou goed kunnen dat we over twee jaar niet zozeer The Elder Scrolls 6 aan het spelen zijn, maar wel naar een The Elder Scrolls-serie aan het kijken zijn. Een nieuw gerucht suggereert namelijk dat Netflix aan een serie werkt die zich in het universum van The Elder Scrolls afspeelt.

De roddel bereikt ons via insider Daniel Richtman, die het bericht deelde via patreon (betalend). Meteen werd het overgenomen door verschillende media, waaronder de filmwebsite Screenrant. Het project lijkt in ieder geval wel ambitieus, want de serie zou even memorabel moeten worden als The Witcher. En gezien het universum van The Elder Scrolls toch wat groter is dan dat van The Witcher, moet dat goedkomen.


Al moeten we er ook een bedenking bij maken. Bethesda, de ontwikkelaar van The Elder Scrolls, werkt ook samen met Amazon Prime voor ene tv-reeks van Fallout. Die game wordt naar het kleine scherm gebracht door Lisa Joy en Jonathan Nolan, de schrijvers achter Westworld. Dat Bethesda dus met twee concurrerende bedrijven zal samenwerken, lijkt wat vreemd. Maar goed, niets is onmogelijk.

Een reactie achterlaten