fbpx

Gerucht: Mirror’s Edge remaster in de maak

mirros edge

Tijd om binnenkort weer een sprintje te trekken over torenhoge wolkenkrabbers? Volgens een nieuw gerucht zou EA werken aan een remaster van de parkour game van Mirror’s Edge.

Het gerucht is afkomstig van 4chan. Niet meteen de betrouwbaarste plaats voor geruchten, al zijn er nog aanwijzingen de revue gepasseerd die wijzen op een remaster van de befaamde game.


Zo leek EA France in april al een nieuw deel in de reeks te teasen, door een vertroebelde afbeelding van hoofdpersonage Faith te teasen op Twitter. Het enthousiasme was groot, maar uitgever EA moest meteen verduidelijken dat hij er niets mee bedoelde. Misschien was dat een manier om de populariteit van de reeks nog eens te peilen?

Daarnaast dook een remaster van Mirror’s Edge ook al op in een gigantisch lek van Nvidia GeForce Now. Verschillende titels uit die lijst werden sindsdien al aangekondigd, dus het zou kunnen dat de game effectief bestaat. Volgens het 4chan lek, zou de game zelfs aangekondigd worden op The Game Awards met een release begin 2022.

Zouden jullie een remaster van Mirror’s Edge zien zitten?

Een reactie achterlaten