fbpx

Gerucht: Final Fantasy XV uitgesteld tot november

We hebben al verdomd lang moeten wachten op Final Fantasy XV, maar het zou kunnen dat het wachten nog niet afgelopen is. Gaming website Gamnesia beweert namelijk dat Square Enix de releasedate van de game wil verschuiven naar 29 november.

Gamnesia kreeg het nieuws te horen via het management van Gamestop. Nieuw promotiemateriaal, geleverd door Square Enix, kreeg volgens de winkelketen de nieuwe releasedatum al opgeplakt. Filialen van Gamestop werden ten strengste verboden de posters voor 14 augustus op te hangen, dus is het goed mogelijk dat later vandaag of morgen een officiële aankondiging van het uitstel volgt.


Opvallend: Gamnesia beweert dat zijn bron zeer betrouwbaar is. De klokkenluider van dienst had eerder ook al de releasedatum en nieuwe details van de Nintendo 3DS gelekt en daarnaast ook de releasedatum van Star Wars: Battlefront verklapt aan de website.

Wij hopen van harte dat dit niet waar is, al is het gerucht wel behoorlijk gedetailleerd. De kans is dus wel reëel. Afwachten tot 14 augustus maar…

Een reactie achterlaten