fbpx

Gerucht: ‘Dinosaurussen komen naar Battlefield V’

Opvallend nieuws uit de stal van Battlefield V. Of altans een spectaculair gerucht. Fans van de game hebben namelijk een cryptische reeks berichten gevonden die doet vermoeden dat we binnenkort prehistorische reptielen mogen bestrijden in Battlefield V.

Dino’s in een shooter die vroeger bekend stond voor zijn realisme? Jawel. Dino’s en prehistorische beesten duiken wel vaker op in de reeks. Zo was er het T-Rex figuurtje in Battlefield 3 en de Megalodon in Battlefield 4 en Battlefield 1. Genoeg reden voor enkele speurneuzen om te geloven dat we binnenkort ook prehistorische wezens in Battlefield V kunnen zien.


YouTuber JackFrags heeft alvast een uitgebreide video gemaakt, die alle aanwijzingen aan elkaar knoopt. Hierboven gewoon even op Play drukken en de – soms wat vergezochte – redenering volgen. De belangrijkste aanwijzing volgens de Amerikaan, zijn de rode vuurpijlen die gebruikt worden in de game, maar blijkbaar ook enkele berichten van de ontwikkelaars.

Zo is er een flow chart van de Battlefield V in ontwikkeling, met daarop een morsecode die vertaald wordt als Soon Preround Red Flares. Klinkklare onzin lijkt het wel, maar sommigen interpreteren het als een verwijzingen naar de rode vuurpijlen die in Jurassic Park films gebruikt worden. En om het allemaal nog wat gekken te maken, hebben enkele medewerkers van DICE al gereageerd met gif-afbeeldingen van de dino-films, waarin aanstekers te zien zijn.

Tot slot is er nog die ene afbeelding van Senior Designer Niklas Astrand waarop een schaduw in de achtergrond verdacht veel lijkt op een pterodactyl. Of dat wil zeggen dat er effectief dinosorussen naar Battlefield V komen? Dat laten we jou zelf uitvissen. Wij zouden het best cool vinden.

Een reactie achterlaten