fbpx

Gerucht: ‘De PlayStation 5 heeft verwisselbare faceplates’

De PlayStation 5 wordt een gigantische console. Het opvallendste element aan het design, zijn ongetwijfeld de witte faceplates. Een gelekte foto toont nu aan dat die faceplates waarschijnlijk verwisselbaar zijn. En misschien wordt dat wel de manier om je PS5 van een persoonlijke toets te voorzien.

Het nieuws kwam er via ResetEra, waar een gebruiker onlangs een foto postte van een verwijderde PS5-faceplate. En gezien de interne structuur van de dingen, lijkt het erop dat ze vast- of losgeklikt kunnen worden. En dat doet de vraag rijzen of er effectief custom plates in de maak zijn.


Check de foto hieronder. Wat denk jij ervan? Sony gaf eerder al aan dat er andere kleuren voor de PS5 zullen verschijnen en dat de console erg customizable zal zijn, maar we hadden nooit gedacht dat je de faceplates helemaal zou kunnen vervangen. De PS5 lijkt dus niet alleen krachtige hardware te hebben, maar ook een functioneel design.

Al blijft dit natuurlijk een gerucht. Of de faceplates effectief vervangbaar zijn, zullen we pas weten wanneer Sony dat officieel bevestigt. In augustus zou een nieuwe showcase plaatsvinden waar Sony de prijs en releasedate van de console bekendmaakt.

Wil je alles weten over de PS5? Check hier alle games en de nieuwste info omtrent Sony’s next-gen console.

PS5 Plate

Een reactie achterlaten