fbpx

Gerucht: Call of Duty WWII komt naar de Switch

Tot op heden is Call of Duty: WWII enkel aangekondigd voor PS4, Xbox One en pc, maar daar zou wel eens verandering kunnen in komen. Geruchten doen de ronde dat de shooter zijn comeback maakt op Nintendo-consoles. De oorzaak van speculatie? Activision heeft de functie om je Nintendo-account te koppelen aan de officiële COD-site na jaren terug geactiveerd. Call of Duty: WWII op de Switch ? Yes, please!

Screen-Shot-2017-04-29-at-2.50.46-AM-1.png


Hard bewijs dat de nieuwste COD naar de Switch komt, is dit niet. Maar gezien het succes van de console, zou het ook niet onredelijk zijn. Om nog wat speculatieve brandstof op het vuur te gooien, claimt website Bad Five dat ze via een anonieme bron vernomen hebben dat COD: WWII in ontwikkeling is voor de Switch en door een dochterbedrijf van Activision zal worden aangekondigd op E3.

Dat ze bij Sledgehammer Games nu ook nog tijd zouden hebben om een versie voor de Switch klaar te krijgen tegen 3 november, lijkt sterk. Maar ontwikkelaar Beenox past wel mooi bij de omschrijving ‘dochterbedrijf van Activision’, gezien zij al meewerkten aan onder andere Modern Warfare Remastered én de PS3/Xbox 360-ports van Black Ops III. Sterker, de studio tweette onlangs een foto waarop de ontwikkelaars in legeruniform te zien zijn. Genoeg voor sommigen om te speculeren dat ze aan research doen voor een Switch-port van de game.

Het berust vooral op veronderstellingen, maar ons lijkt het niet onlogisch dat Call of Duty naar de Switch komt. Iemand zin in een draagbaar potje nazi’s knallen?

Een reactie achterlaten