fbpx

Gerucht: Beyond Good and Evil 2 wordt Nintendo Switch timed exclusive

Er is een nieuw gerucht opgedoken in verband met de Nintendo Switch. Het lang verwachte vervolg op Beyond Good and Evil uit 2003 zou een exclusieve titel worden voor de Nintendo Switch, althans minstens voor één jaar.

Het was Laura Kate Dale, editor bij Let’s Play Video Games, die dit gerucht opving en dit deelde via haar Twitter-account. Ubisoft heeft Beyond Good and Evil 2 officieel nog niet bevestigd voor de Switch, maar Dale’s ‘voorspellingen’ hebben in het verleden al aangetoond dat ze toch redelijk juist kunnen zijn. Verder in de tweet zegt Dale ook dat er zowel digitale als fysieke exemplaren zullen zijn voor Nintendo’s nieuwste console en dat na twaalf maanden de PS4- en Xbox One-gamers de game enkel digitaal zullen kunnen aanschaffen.


Waarschijnlijk zullen we meer te weten komen volgende week tijdens Nintendo’s grote aankondigingsevenement op 13 januari. Hierover liet Dale ook nog weten dat de teaser voor BGE 2 af is en dat we die waarschijnlijk dan dus ook te zien zullen krijgen.

Dit blijft uiteraard een gerucht, maar wij kijken alvast reikhalzend uit naar Nintendo’s presentatie.

Een reactie achterlaten