fbpx

Larian Studios teaset mogelijk Baldur’s Gate 3

Baldur's Gate 3

Larian Studios, de Gentse ontwikkelaar achter Divinity: Original Sin, heeft zijn officiële website geüpdatet. Op de webstek van de Belgische studio is nu het vergulde Romeinse cijfer III te zien, op een duistere achtergrond.

De meest logische conclusie zou een teaser voor Divinity: Original Sin III zijn, al gaat niet iedereen daarmee akkoord. Larian liet enkele weken geleden al weten dat het momenteel werkt aan Divinity: Fallen Heroes, een spin-off in het Divinity-universum.


Terwijl het internet al volop aan het speculeren was, namelijk enkele dataminers een duik in de code van de website. Dat leverde een verrassende wending op, want de broncode van het logo doet vermoeden dat het gaat om Baldur’s Gate 3. Zeer opmerkelijk, al is die kans niet onbestaande.

Toen Overhaul Games de rechten van de reeks in handen kreeg, bracht het in 2012 en 2013 Enhanced Editions uit van zowel het eerste deel als het tweede deel. Een opbouw naar Baldur’s Gate III er dus al. Tot nu toe blijft het natuurlijk gissen, dus hopelijk komen we meer te weten op E3.

Een reactie achterlaten