fbpx

Eerste screenshot van Assassin's Creed Empire gelekt?

Lang leve de lekken in de game-industrie! Er is een screenshot opgedoken van het vermoedelijke pauzemenu van de nieuwe Assassin’s Creed die door het leven gaat als Assassin’s Creed Empire. En als de afbeelding enige indicatie mag zijn, speelt de volgende game in de reeks zich wel degelijk af in Egypte. Check die piramides.

Momenteel is het nog niet zeker of de screenshot echt van Ubisoft komt, maar als we de afbeelding van dichterbij bekijken is de kans wel zeer groot. Het logo rechtsboven bijvoorbeeld lijkt hard op dat van Assassin’s Creed Empire dat al eerder lekte.


ac-menu

Enerzijds heeft het pauzemenu namelijk die typische animus-stijl die de vorige Assassin Creed-games ook allemaal hadden, compleet met dezelfde submenu’s waaronder Inventory, Skills en Crafting. Anderzijds verwijst de screen ook naar de Ubisoft Club. En als er nu één game is die daar onlosmakelijk mee verbonden is, dan is het Assassin’s Creed wel.

Ubisoft heeft nog niet gereageerd op de afbeelding, al is het natuurlijk ook mogelijk dat de uitgever de afbeelding bewust gelekt heeft om zo de hype te starten… Hopelijk weten we binnenkort meer!

Een reactie achterlaten