fbpx

Gelekt: er komt een nieuwe Crash Bandicoot

crash bandicoot 4

Er deden al eerder geruchten de ronde over de nakende onthulling van een nieuwe Crash Bandicoot, maar nu is het nieuws zo goed als bevestigd. De keuringscommissie in Taiwan heeft de onaangekondigde Crash Bandicoot 4: It’s About Time beoordeeld. Ook de packshot voor zowel PS4 als Xbox One zijn al te zien.

De game wordt ontwikkeld door Toys For Bob die we al kennen van de geremasterde Spyro Reignited Trilogy. Activision heeft ook verschillende Amerikaanse en Britse redacties een puzzel bezorgd als teaser voor de game. De game zou zich afspelen in 1998 wanneer Crash een mysterieus masker in een grot vindt. Met dat Quantum Mask kan Crash door verschillende dimensies en tijden reizen. Een beetje zoals de nieuwe Ratchet & Clank dus voor PS5.


crash 4

Nu is het enkel dus nog wachten op de officiële bevestiging van Activision én de eerste trailer van Crash Bandicoot 4. Wie niet kan wachten kan zich alvast verdiepen in onderstaande beschrijving van de game. Met dank aan de jongens en meisjes van de Taiwanese keuringscommissies:

“Crash is relaxing and exploring his island in his time, 1998, when he finds a mysterious mask hidden away in a cave, Lani-Loli. The mask is one of the Quantum Masks and apparently knows Aku-Aku, Crash’s mask friend! With the Quantum Masks returning and a Quantum Rift appearing near our heroes, they decide to bravely head through to different times and dimensions to stop whoever is responsible.”

Binnenkort dus op zowel PS4 als Xbox One.

Een reactie achterlaten