fbpx

Gelekt: Call of Duty krijgt volwaardige co-op campagne

Hoewel de officiële onthulling van Call of Duty: WWII pas gepland staat voor 26 april, zijn alweer nieuwe details rond de shooter gelekt. Dankzij een gelekte foto van marketingmateriaal weten we dat de game op 3 november verschijnt en er een gesloten bèta gepland staat. Nog interessanter: naast een verhaalmodus en multiplayer zal Call of Duty: WWII ook een volwaardige co-opmodus krijgen.

IMG_4780


Op het marketingmateriaal kan je lezen dat we een oldschool Call of Duty-ervaring mogen verwachten, met gevechten die zich een weg banen langs iconische locaties in Europa tijdens de Tweede Wereldoorlog. Maak je dus maar al klaar voor de landing in Normandië.

Sledgehammer Games herintroduceert ook een co-opmodus,  ditmaal een volwaardige campagne waarin je samen met je strijdmakkers een volledig nieuw verhaal mag spelen. Ook is er sprake van een nieuwe manier van interageren met vrienden en de COD-Community.

Volgens het lek zou er ook sprake zijn van een ‘private bèta’, enkel voor spelers die de game pre-orderen. Meer details hieromtrent zullen we ongetwijfeld op de officiële aankondiging van 26 april horen.

IMG_4781

Een reactie achterlaten