fbpx

Gelekt: 10 minuten wondermooie Uncharted 4 gameplay

Holy crap. Er zijn 10 minuten gameplay van Uncharted 4: A Thief’s End opgedoken en het ziet er fantastisch mooi uit. In de video zien we hoe Nathan Drake samen met grijsaard Scully en broer Sam in een jeep doorheen het rotsachtige landschap van Madagaskar cruisen. De wereld is ongelooflijk mooi en gedetailleerd, de animaties zo soepel als een tijger. Op het einde zien we hoe Nathan Drake klimt en klautert. Deze PS4 exclusive gaat knallen wanneer ie 10 mei verschijnt.

Snel bekijken is de boodschap, want Sony zal dit lek ongetwijfeld zo snel mogelijk willen dichten. Werkt de video niet meer? Bekijk dan de de batch screens die ook gelekt zijn.


4-4-un34-4-un44-4-un24-4-un72886486-uncharted-4_drake-jump-down4-4-un64-4-un5

REACTIES (2)

  1. Classixjoker

    damn, ziet er prachtig uit! Ben blij dat ik zowel xbox one als ps4 heb. Weet er iemand of je zowel uncharted 1,2 als 3 moet uitgespeeld hebben om het verhaal te snappen? Ik heb enkel 1 en 1/2 van uncharted 2 gespeeld.

  2. Maxidomino

    Het ziet er fantastisch uit. Ik heb snel de beelden doorgenomen want ik wil niet gespoilt worden voor ik de game zelf kan spelen. En om op Classixjoker z’n vraag in te gaan: niemand kan dit concreet beantwoorden voor hij de game gespeeld heeft, maar waarschijnlijk hoef je de vorige games niet perse te spelen om het verhaal van Uncharted 4 te snappen. Het is natuurlijk wel leuker om meer achtergrondinformatie te hebben en daarom raad ik aan om de Nathan Drake Collection aan te schaffen. 🙂

Een reactie achterlaten