fbpx

Gamebeurs 1UP duurt voortaan 2 dagen

Op 22 en 23 februari vindt in Kortrijk opnieuw de gamebeurs 1UP plaats. De eerste editie was vorig jaar zo’n succes dat de organisatoren beslisten om de verdubbelaar in te zetten en de beurs voortaan twee dagen te laten duren. Naast de nieuwste videogames kan je er ook terecht voor cosplay, VR, arcadegames, boardgames en esports-toernooien op groot scherm.

Verspreid over verschillende hallen van Kortrijk XPO kan je op 1UP terecht voor gaming in al zijn vormen en stijlen. Je kan oldskool games spelen in de arcade, de nieuwste indie- en consolegames testen, aan de slag met verschillende VR-games en VR-escape rooms proberen. Waaronder Beyond Medusa’s Gate van Assassin’s Creed.


deelnemen aan cosplaywedstrijden of de esports-arena betreden en competitieve matches volgen. Toernooien met Fortnite, FIFA 20, League of Legends en Rainbow Six Siege staan alvast op de agenda.

Voor tickets kan je terecht op de website van 1UP. Een ticket voor 1 dag kost €15, een weekendticket €25. Wie jonger is dan 12 mag bovendien gratis binnen.

Een reactie achterlaten