fbpx

Game Mania vervroegt releasedates van Doom Eternal en Animal Crossing

Game Mania

UPDATE: in navolging van de verstrengde coronamaatregelen sluit Game Mania alle winkels vanaf 18 maart. Je kan wel nog bestellen via de webshop. Meer info kan je hier vinden.

Een meevaller voor wie Doom Eternal en Animal Crossing: New Horizons besteld heeft bij Game Mania. De winkelketen sluit donderdag 19 maart de deuren en verkoopt daarom beide games eerder dan gepland. Wie een pre-order heeft staan kan de games morgen 18 maart ophalen.


De vervroegde releases zijn een gevolg van de maatregelen die Game Mania neemt om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. De gameretailer sluit de deuren van 19 maart tot 3 april.

Klanten die een pre-order hebben geplaatst voor Animal Crossing: New Horizons en Doom Eternal, krijgen morgen een sms-bericht, waarin vermeld staat om hoe laat en in welke winkel je jouw exemplaar mag afhalen. Beide games verschijnen normaal pas vrijdag 20 maart.

Niet getreurd voor wie geen pre-order heeft, want morgen blijven alle winkels ook uitzonderlijk tot 19u open. Game Mania vewacht wel de nodige drukte en vraagt zijn klanten dan ook om de nodige voorzorgsmaatregelen omtrent het coronavirus in acht te houden.

Wie zijn gamevoorraad voor de komende twee weken nog wat wil aandikken, kan wel nog steeds terecht op de webshop van de keten. Die blijft open en en bovendien wordt je bestelling simpelweg aan huis geleverd.

Een reactie achterlaten