fbpx

Funky basketbalspel NBA Playgrounds 2 aangekondigd

Het arcadebasketbalspel NBA Playgrounds krijgt deze zomer een vervolg met veelgevraagde functies. De belangrijkste? De komst van Playground kampioenschappen in het online luik. Er zijn verschillende divisies waarbij spelers kunnen opklimmen naar de top. En wie graag in co-op speelt kan ook een vreugdesprongetje maken: bij de co-op league telt het resultaat zowel voor jouw vriend als jezelf mee!

Veelgehoorde klachten zoals de aanhoudende verbindingsproblemen uit het eerste deel, zijn niet langer aanwezig in NBA Playgrounds 2. Daarbovenop werd de feedback ter harte genomen en kunnen er nu vier spelers samenhokken in een online wedstrijdje.


Voor het solospel is er de nieuwe seizoensmodus waarbij je jouw team naar de finale van het NBA Kampioenschap moet loodsen. Naargelang je prestaties speel je speciale spelers vrij. In totaal zijn er tweehonderd huidige en gepensioneerde NBA-sterren om te ontgrendelen.

Tot slot werkte Saber Interactive aan verbeterde animaties en slimmere computertegenstanders. De optelsom van alle verbeteringen zorgen voor een spannender spel met meer mogelijkheden. NBA Playgrounds 2 verschijnt deze zomer voor PS4, Xbox One, pc en Nintendo Switch.

Een reactie achterlaten