fbpx

From Software heeft drie nieuwe games in de pijplijn

De Japanse ontwikkelaar From Software, bekend van Dark Souls en Bloodborne, werkt momenteel aan drie nieuwe games, waarvan eentje de volgende Armored Core is. Hidetaka Miyazaki, hoofd van de studio, maakte het nieuws bekend in een interview met ign.com.

De titels hebben zelfs volledig uiteenlopende genres. Miyazaki verklaart:


“Momenteel werken we aan verschillende games. Eentje daarvan zou een dark fantasy game kunnen zijn. Een andere een mecha-game. Daarnaast hebben we ook een project dat waarschijnlijk zal beantwoorden aan de verwachtingen van de fans.”

Geen idee wat-ie bedoelt met dat laatste statement, maar dark fantasy? Zien wij daar een vervolg op Bloodborne aankomen? Spijtig genoeg wilde Miyazaki er niet over uitweiden, al zei hij wel het volgende toen ign bleef aandringen met de vraag of de mecha-titel een nieuwe Armored Core zou zijn:

“Yup, we werken aan een nieuwe Armored Core.”

Nog duidelijker kan het niet. Om af te sluiten haalde Miyazaki ook nog een laatste game aan:

“Tot slot werken we ook nog aan best vreemd project. Wanneer we de game onthullen, zullen veel fans zich afvragen wat we nu in godsnaam gecreëerd hebben. Met vreemd bedoel ik trouwens dat het genre bizar is. Maar dat is niet het enige, want alle content in de game is behoorlijk verrassend.”

Op de vraag hoelang de games nog in ontwikkeling zullen zijn, antwoordde Miyazaki niet, al kijkt hij wel al uit naar de onthulling van de nieuwe titels.

Een reactie achterlaten