fbpx

Carrefour lekt prijzen van PlayStation 5

PS5 2

De Franse warenhuisketen Carrefour heeft mogelijk de prijs van de PlayStation 5 gelekt. Zo verschenen op de webshop van de keten plots de prijzen van Sony’s next-gen console en zijn accessoires. Volgens Carrefour moeten we dit najaar €499 neertellen voor een PS5 met disklezer en €399 voor de all digital versie.

Het nieuws kwam aan het licht via de Franse website phonandroid.com die de prijzen ontdekte op de website van Carrefour. Ondertussen zijn de prijzen verwijderd, maar niet voordat er een screenshot van gemaakt werd.


PS5

 

Merk wel op dat het om placeholderprijzen kan gaan. De exacte prijzen van €399 en €499 circuleren immers al langer via geruchten. Het feit dat alle PS5-accessoires hierboven worden opgelijst aan een prijs van €49,90 staaft die bedenking ook. Een headset met 3D audio voor die prijs, lijkt ons een wel erg goede koop.

Phonandroid.com heeft trouwens ook de prijs van de Xbox Series X gespot heeft op de website van Carrefour. En hoewel daar geen bewijzen van zijn, zou de console €399 kosten. Op de de website van Carrefour zelfs is er helaas  geen spoor van de prijs meer te bekennen. Al zou dat wel betekenen dat Microsofts console maar liefst 100 euro goedkoper is dan de PS5. Hoewel die in principe krachtigere hardware onder de motorkap heeft dan de PS5.

Nu goed, er is niets officieel bevestigd. Zolang dat niet gebeurt, neem je de bovenstaande prijzen best met een korreltje zout.

Wil je alles weten over de PS5? Check hier alle games en de nieuwste info omtrent Sony’s next-gen console.

Een reactie achterlaten