fbpx

Foto’s van zwarte PlayStation 5 controller duiken op

PS5 controller zwart

Wie het witte, futuristische design van de PlayStation 5 en zijn controller maar niets vindt, heeft geluk. Het lijkt erop dat je binnenkort ook een zwarte DualSense controller kan aanschaffen. Zo doken er foto’s op van de zwarte DualSense-controller via de Federale Communicatie Commissie van de Verenigde Staten.

De zwarte Dualsense lekte via een document dat voor goedkeuring voorgelegd werd aan de commissie in april 2020. Al vonden de afbeelding nu pas een weg naar de buitenwereld. Nu moet gezegd dat de controller in de foto’s bijlange niet zo duidelijk afgewerkt is als het officiële model. Zo zijn er geen markeringen aangebracht aan de buttons en lijkt de afwerking van de controller case ook niet zo gepolijst als bij de witte versie.


Het is dus mogelijk dat het zwarte model enkel dient als controller voor development kits voor ontwikkelaars. Of misschien waren de foto’s nooit bedoeld voor publieke verspreiding. Allicht komt er ooit nog wel een volledig zwart design. Je kan ook je heil zoeken in deze custom faceplates en je PS5 console zelf een volledig nieuwe look geven.

DS2

DS4

DS3

DS1

Een reactie achterlaten