fbpx

Fortnite krijgt een fix voor bouncy borsten van Calamity

Calamity

Het zesde seizoen van Fortnite brengt heel wat nieuws naar de game. Toch hebben de meeste spelers slechts aandacht voor één, of liever, twee dingen: de bewegende borsten van de nieuwe Calamity Cowgirl skin.

De Cowgirl skin voor Calamity is een nieuwe hoofdpersonage-skin van het zesde seizoen. Door xp te verzamelen en uitdagingen aan te gaan kan je de skin upgraden voor een nog coolere outfit, al hebben veel gamers daar geen oog voor. Enige waar de fans de mond van vol hebben, is hoe Calamity’s borsten op en neer bewegen als de dame de Jubilation emote uitvoert. Streamer FaZe Agony zwierde een filmpje online.


Opvallend is dat de physics van Calamity’s borsten enkel in gang schieten bij deze emote. Want bij de standaard boogie dance is er niets te zien. Epic Games heeft al gereageerd op de situatie en beloofde de borsten te fiksen met een patch:

“Dit was niet de bedoeling. Het is beschamend en roekeloos van ons om dit te lanceren, dus we werken momenteel al aan een oplossing.”

Als je ’t ons vraagt, is de reactie van de man een beetje overdreven. Borsten zullen altijd wel lichtjes bewegen bij zo’n activiteiten. Bovendien tarten de physics bijlange niet de zwaartekracht zoals in Dead or Alive. Waar zitten de moraalridders die pleiten voor realisme in games?

Een reactie achterlaten