fbpx

For Honor krijgt nieuwe gesloten bèta in januari

De hack-‘n-slasher For Honor krijgt in januari een nieuwe gesloten bèta. Ubisoft maakte bekend dat gamers tijdens deze speltest elkaars schedel kunnen inslaan in de landen van Ashfeld, Valkenheim en Myre als Viking, samoerai of ridder.

Inschrijven voor de bèta kan op de officiële website van For Honor.


Ubisoft kondigt tegelijk ook Faction War aan, een cross-platform meta-game binnen For Honor waarbij de globale strijd tussen de drie facties in kaart wordt gebracht. Elke overwinning levert punten op voor jouw factie en War Assets die je kan inzetten om het territorium van jouw factie te versterken en uit te breiden. Zo kan je een seizoen lang (een seizoen duurt 10 weken) strijden voor je factie waarna je een beloning ontvangt op basis van de wereldwijde prestaties van jouw militaire groep.

Om het nieuws wat extra in de kijker te zetten, heeft Ubisoft vier nieuwe trailers van de game gelost. Een nieuwe verhaaltrailer vind je hierboven, terwijl de kracht van de Peacekeeper (ridder), Shugoki (samoerai) en Warlord (Viking) hieronder wordt gedemonstreerd.

Kleine kanttekening nog: Ubisoft laat ook optekenen dat For Honor gebruik maakt van een permanente internetverbinding. Ook voor de singleplayer. Sommige voortgangselementen worden namelijk gedeeld tussen de campaign en de multiplayer en worden online opgeslagen. Om die reden is een internetverbinding voortdurend vereist.

Een reactie achterlaten