fbpx

Final Fantasy XV Multiplayer komt eraan

Square Enix heeft de definitieve releasedatum gedropt voor Comrades, de multiplayer-uitbreiding van Final Fantasy XV. Leg dus je haar goed, pak je favoriete snijtuig beet en trommel je vrienden op voor een coole trip door Lucis.

Comrades verschijnt op 15 november en is beschikbaar voor iedereen, die de season pass in huis haalde. Natuurlijk kan je de uitbreiding ook apart kopen, maar zorg er wel voor dat je een abo hebt op Xbox Live of of PS Plus, want die zijn vereist voor de multiplayer.


In Comrades kruip jij in de huid van een zelfgeboetseerde overlevende van de Kingsglaive. Je weet wel, die vechtjassen met epische powers uit de gelijknamige film. Aan jou om uit te zoeken waarom Noctis verdween aan het einde van Chapter 13 uit de main game.

Spelers kunnen niet alleen aan de slag met tal van dodelijke wapens, maar mogen ook gebruik maken van koninklijke zegels, die hen de speciale krachten geven van koninklijke familie van Lucis. Samen met anderen mag je queestes ondernemen, monsters op hun muil slaan en de wereld verkennen.

Op roadtrip met je real-life vrienden in Lucis klinkt sowieso niet slecht. Wij beginnen ons zwaard alvast te slijpen…

Een reactie achterlaten