fbpx

Final Fantasy XV heeft meer dan 100 uur gameplay

Het lange wachten op Final Fantasy XV is bijna voorbij. Een goede zaak, want we hebben er meer dan 10 jaar op gewacht. Toch zal je tijd genoeg hebben om in de game te spenderen, want regisseur Hajime Tabata heeft de speelduur van de game onthuld.

Over het hoofdverhaal zei Tabata-san het volgende tijdens een E3-livestream:


“Wat betreft de main storyline, verwachten we zo’n 40 à 50 uur aan gameplay. Dus er zit op z’n minst 40 uur aan content in de game.”

Daarnaast liet de man weten dat er niet alleen side quests in de game zitten, maar ook heel wat randactiviteiten. En daarover zei hij dit:

“Alleen al aan randactiviteiten biedt de game zo’n 100 uur aan content, dus als je alle zijmissies en story missions daarbij telt, zit je aan pakweg 200 uur.”

Tabata vindt het belangrijk dat de fans genoeg content hebben nu de game eindelijk in de rekken belandt:

“De fans hebben heel lang moeten wachten op deze game, dus vinden wij het als ontwikkelaar belangrijk dat de fans genoeg content hebben om zich mee te amuseren.”

Ons klinkt het alvast als muziek in de oren, al lijkt een totale speelduur van 150 uur iets realistischer. Hoe het ook zij: dat we ons gaan amuseren met de game, staat nu al vast.

REACTIES (1)

  1. fgras

    Ik snap niet dat Square Enix zoveel geld in deze game pompt terwijl deel 13 en deel 14 nou niet zo’n daverend succes waren.

Een reactie achterlaten