fbpx

Final Fantasy VII Remake wordt nu al verkocht

Final Fantasy VII Remake

Hoewel Final Fantasy VII Remake pas op 10 april verschijnt, hebben enkele gamers de langverwachte RPG al in handen. Via Reddit zijn foto’s opgedoken van een Amerikaanse gamer die de Deluxe Edition netjes heeft uitgestald op zijn keukentafel.

Zo toont gebruiker NateLo22 op Reddit zijn uitgepakte Deluxe Edition van de game. De foto bij de post werd ondertussen offline gehaald door moderators, maar niet voordat-ie viraal ging. Check ‘m hier:


Deluxe Edition

Sinds NateLo22 zijn verhaal deelde, doken er tal van andere gebruikers op die de fysieke game reeds in hun bezit hebben en de game aan het spelen zijn. Een van hen dropte zelf de achterkant van het doosje (zie afbeelding onderaan).

Square Enix had net voor deze leaks nog laten weten dat het door de coronamaatregelen in geen geval de releasedatum van Final Fantasy VII Remake nog kan afdwingen. Wanneer spelers in Europa met de game aan de slag kunnen, is dan ook niet duidelijk, aangezien de distributie van fysieke exemplaren vertraging kan oplopen.

Dat gezegd zijnde, is het vanaf nu wel noodzakelijk om op je hoede te zijn voor spoilers. Tenminste als je de game op eigen houtje wil ontdekken. De officiële releasedatum staat nog steeds op 10 april.

Wil je alles weten over Final Fantasy VII Remake? Check dan onze game hub! 

FFVII Remake

Een reactie achterlaten