fbpx

Final Fantasy VII Remake krijgt waanzinnige trailer

Dat Final Fantasy VII Remake opnieuw werd uitgesteld en we daardoor nog een maand langer moeten wachten op de langverwachte remake is een domper op de RPG-feestvreugde. Tijd om de achterban een hart onder de riem te steken dachten ze bij Square Enix met een übervette trailer. De trailer zit niet alleen bomvol nieuwe beelden, je hoort ook de soundtrack van Nobuo Uematsu, de man die Final Fantasy groot maakte met zijn muziek.

Eerst en vooral krijgen we eindelijk beelden te zien van de gebeurtenissen in de Honey Bee Inn. Waarom fans zo uitkeken naar Cloud in een cross-dress outfit, daar hebben we het raden naar, maar kom, de trailer hierboven toont de huurling van zijn meest vrouwelijke kant. Op dat vlak stelt-ie dus niet teleur. Al mogen Tifa en Aerith er ook zijn.


Nog zo’n element waar de fans op zaten te wachten: de onthulling van Red XIII. En die schotelt de video ons ook voor. Verder krijgen we nog handvol herkenbare scènes, maar ook een resem compleet nieuwe elementen. En daarmee is dit een bijzonder sterke trailer voor de game.

Of het spel die verwachtingen ook kan inlossen? Dat zullen we zien op 16 april. Want na Final Fantasy XV heeft Square Enix toch wat goed te maken…

Een reactie achterlaten