fbpx

FIFA 18 zet Ronaldo op de cover

Haal je voetbalschoenen maar uit de kast, want EA Sports heeft vandaag FIFA 18 aangekondigd. De ontwikkelaar onthulde de game met een trailer, waarin de topscorer van Real Madrid, niemand minder dan Cristiano Ronaldo, een paar coole trucjes uit zijn euh, voeten schudt.

We kregen trouwens meteen een releasedatum mee: FIFA 18 knalt in de winkel(haak) vanaf 29 september. Momenteel werden de standaard editie en Ronaldo editie onthuld. Wie die laatste in huis haalt, kan drie dagen eerder met de game aan de slag. Ook krijg je er een CR7-item voor FIFA Ultimate Team en een paar FUT Jumbo Premium Gold Packs bij.


FIFA 18 verschijnt voor alle huidige consoles en komt dus ook naar de Nintendo Switch. Of de versie aangepaste controls krijgt om de interactiviteit van die console te benadrukken, is nog niet geweten, al laat EA wel vallen dat ‘niet alle features beschikbaar zijn op alle consoles’. De Journey-campagne zal bijvoorbeeld niet te vinden zijn in de Switch-versie.

In ieder geval ligt-ie van 29 september in de rekken. Voetbalfans kruisen deze dag dus best aan in hun agenda. Een analyse van nieuwigheden en tweaks krijgen we allicht tijdens de EA-persconferentie op E3.

Schermafbeelding 2017-06-05 om 22.24.38

Een reactie achterlaten