fbpx

FC Barcelona ster afwezig op training “wegens gameverslaving”

Ousmane

Ook voetballers kruipen al eens graag achter hun favoriete gameconsole. Al is het voor een speler van FC Barcelona zo erg dat-ie zijn club vreest voor een gameverslaving. Ousmane Dembélé, die twee jaar geleden naar de club kwam voor zo’n 105 miljoen euro miste vorige donderdag een training omdat-ie de avond ervoor tot diep in de nacht heeft zitten gamen.

Het startsein voor de training werd gegeven om 11 uur. Van Dembélé echter geen spoor te bekennen. Als vierde duurste transfer in het wereldvoetbal vond zijn coach toch wel dat-ie paraat mocht staan, maar pas om 11u30 wist een afgevaardigde van de club hem te bereiken.


Dembélé vertelde dat-ie last van z’n maag, maar een gedwongen doktersbezoek bevestigde dat niet echt. Enige wat de geneesheer kwijt wilde, is dat Dembélé er op het moment van de observatie weer helemaal genezen was van zijn mysterieuze aandoening.

Volgens insiders een grote fabel, want verschillende bronnen weten te vertellen dat Dembélé helemaal niet ziek was. De avond voordien had hij gewoon met vrienden videogames zitten spelen tot in de vroege uurtjes. Toen hij na de gezellige avond in bed kroop, vergat hij zijn wekker te zetten. Met een boze trainer tot gevolg.

Toch wordt Dembélé niet gestraft, want het bestuur beschouwt zijn situatie als een verslaving – en dus ernstig – waarover gepraat moet worden. Naar eigen zeggen voelt de aanvaller zich simpelweg eenzaam in de Spaanse stad. Vreemd, want hij had wel degelijk vrienden uitgenodigd om samen te gamen. In ieder geval houdt de club de mogelijkheid voor professionele begeleiding open.

Een reactie achterlaten